Den nyanställde objektsäljaren som blev platschef

Jörgen Ingo är vår ”nya” objektsäljare, som många av er kanske redan har varit i kontakt med. Han har redan hunnit vara i rollen i ett helt år, men tiden går fort när man har roligt (och mycket att göra).

Varför valde du att börja på PO Hiller?
– Jag hade samarbetat med företaget länge så jag kände till både företag och ledningen. Jag tyckte att det är en bra organisation, med ett sunt företagsklimat – och det tycker jag fortfarande.

Med stor erfarenhet av att leda produktion har Jörgen varit ett bra bollplank internt i arbetet med att utveckla ett mer systematiskt produktionsarbete hos oss. Det har också gjort att han nu har fått axla rollen som platschef, utöver sin säljroll.

– Det är roligt att utvecklas med företaget. Vi växer tydligt med ökade marknadsandelar inom objektförsäljning. Det ser jag som ett bevis på att vi har levererat bra grejer under lång tid och att vi håller vad vi lovar. Det är en grundbult i vår verksamhet att våra kunder ska vara trygga med att de får vad de beställt och på överenskommen tid.

Johan Johannesson, VD på PO Hiller;
– En av de största utmaningarna framåt är att balansera en kraftigt ökande orderstock med en knepig råvarusituation, så att vi även fortsatt kan hålla våra åtaganden både pris- och leveransmässigt. Jag är stolt över och trygg med den kompetens och kvalitetsmedvetenhet som finns i organisationen, där varje enskild medarbetare drar viktiga strån till stacken. Att dessutom Jörgen kommit in och kan säkerställa ett smidigt produktionsflöde underlättar för oss alla och gör att mitt fokus kan skifta mot innovation och affärsutveckling för att långsiktigt skapa ett ännu starkare företag och därmed erbjudande.