Hiller

Det är enkelt att arbeta med oss. Vi löser förfrågningar smidigt och ger raka, snabba besked om förutsättning, pris och leverans.
Trä är ett levande material och det uppför sig som ett sådant, både i tillverkning och under användning. Det krävs rutin, kunskap och känsla för att få fram det bästa slutresultatet. Vi har arbetat med trä i sekler. Vi vet var vi hittar den bästa råvaran, hur den smartast tas tillvara och hur den bör hanteras under tillverkningen för att vara hållbar i flera generationer. Vår erfarenhet gör också att vi vet när vi ska rekommendera små justeringar i dimension eller kvalitet för att ditt slutresultat ska bli bättre. Eftersom vi har koll på tidsåtgång, spill och råvarutillgång kan vi vara ett effektivt bollplank till dig i ditt projekt.

Vårt företag grundades i sin första form för hela 500 år sedan. Jo, du läste rätt. Under samma århundrande som Gustav Vasa och Columbus verkade, så bildades det som idag är Hiller. Det är lite coolt. Vi har tagit med oss det bästa av 500 års erfarenhet av företagande, kundvård och tillverkning och kompletterat det med en aldrig sinande vilja att fortsätta utvecklas och förbättras tillsammans med våra kunder.
Det är kombinationen av tradition, kunnande och förmågan att anpassa sig och leverera efter dagens krav som du möter när du väljer Hiller som partner.

Jobba hos oss

Kontakta oss