Projekt- & legosortiment

Vi har en omfattande och modern maskinpark som ger oss en stor tillverkningskapacitet. Hos oss finns hyvlar, exaktkapar, klyvningslinje och måleri – vilket ger en stor flexibilitet. Det är kombinationen av att kunna erbjuda unika, kvalitetsstarka produkter på ett effektivt sätt som är vår styrka.
Vi kan möta de flesta önskemål om träslag, längder, profiler, ytbehandling, brandimpregnering, med mera. Vi legotillverkar åt andra stora spelare på marknaden, samt levererar hela eller delar av träbehovet i olika byggprojekt. Men vi kan också leverera små beställningar, exempelvis enstaka unika lister till renovering eller nybyggnation. Vi har ett mycket stort bibliotek av listprofiler, där du kan söka. Hittar du inte det du söker här, kan vi specialtillverka det du vill ha utifrån exempelvis en bild.
Det är kombinationen av tradition, kunnande och förmågan att anpassa sig och leverera efter dagens krav som du möter när du väljer Hiller som partner.

Ytterpanel

Vi kan leverera det lilla extra, så som droppnäsa och specialprofiler – målade, laserade, brandimpregnerade eller med den ytbehandling du vill ha. Eftersom vi klarar de flesta färgsystem på marknaden är valfriheten stor vad gäller val av ytbehandling och antal strykningar. Självklart exaktkapat för minskat spill och snabbare byggnation.

Konstruktionsvirke

Vi tillhandahåller högkvalitativt konstruktionsvirke av svensk, miljöcertifierad norrländsk råvara, som vi kan leverera exaktkapat för ett snabbare byggprojekt och minskat spill.

Golv & panel

Vi levererar paneler i valfri dimension och profil, liksom massiva trägolv i flertalet olika träslag, längder och bredder.

Listprofiler

Här hittar du vårt bibliotek av listprofiler: 
I desktopversionen av vår hemsida kan du söka i vårt bibliotek av listprofiler.

Jobba hos oss

Kontakta oss